OMSLAGPUNT. Een kleine conferentie met grote gevolgen. Rijnland Praktijk Dag 17 mei 2017. Seats2Meet Strijp-S Eindhoven

De Rijnlandse organisatiefilosofie staat als een huis. Links en rechts worden aantoonbare successen geboekt: in de zorg en het onderwijs, bij bedrijven en overheden. Goed voorbeeld doet goed volgen, maar vaak ook hinken organisaties bij een omschakeling op twee gedachten: De vakmensen  gaan zelforganiserend of zelfsturend werken, terwijl het management volhardt in het klassieke managen en aansturen. Dat werkt niet. Je kunt tenslotte ook niet een beetje vegetarisch eten.

OM ALLES TE VERANDEREN MOET JE OVERAL BEGINNEN

Om de organisatie echt Rijnlands te laten functioneren en floreren, dient deze manier van denken en werken op alle niveaus zijn beslag te krijgen. Daar gaan we met deze actieve conferentie met zijn allen een flinke zet aan geven. Met de hulp van vertegenwoordigers van directie, financiën, HR en de voorste linie van vakmensen uit Rijnlandse organisaties gaan deelnemers van allerlei organisaties – liefst in dezelfde brede samenstelling – aan de slag. Om te komen tot een plan van aanpak om hun eigen situatie en werkwijze Rijnlands in te richten. De praktijk van uw organisatie en die van de andere deelnemers staat dus centraal op deze inprirerende en leerzame dag. En u gaat huiswaarts met een concreet actieplan, samen met uw leidinggevende(n), stafmedewerker(s) en collega(s).

Op deze dagen vieren we bovendien het 10-jarig bestaan van SLOW MANAGEMENT, het enige echte vakblad voor Rijnlanders. Ook wordt het Rijnland Veranderboekje gelanceerd – het derde en laatste deel van de trilogie geschreven door Jaap Peters en Mathieu Weggeman.

Zorg dat u er met uw organisatie bij bent!

Datum: woensdag 17 mei 2017, 10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie: Seats2Meet StrijpS, Torenallee 24 te Eindhoven

Kosten: € 1.195,– voor 4 personen namens 1 organisatie en € 350,– voor individuele deelnemers.

Aanmelden via email  t.a.v. Carona de Groot, [email protected], onder vermelding van ‘deelname Rijnland Praktijk Dag’.

Tot 17 mei in Eindhoven!