De hark voorbij: De wortels van Rijnlands denken, organiseren en werken

Beste Rijnlanders,

Het boek De hark voorbij van Harold Janssen is 23 november gepresenteerd in de schuilkerk van Zwammerdam.

In een boeiende en levendige bijeenkomst kwamen auteur Janssen en zijn co-auteurs Jaap Peters, Hans Uijen, Jaap Jan Brouwer en (in gedachten, hij woont in Frankrijk) Jan Reedijk aan bod om hun inzichten met ons te delen.

Spreekstalmeester Henk Hogeweg jongleerde alle bijdragen prachtig aan elkaar. Tot slot konden wij nog in groepjes suggesties bedenken hoe het nieuwe verandermanagement eruit zou komen zien, als Rijnlands werken (in werkgemeenschappen) het nieuwe organisatiedoel wordt.

Het boek is op de bekende plekken te koop. Als redacteur ervan wil ik jullie vooral op het hart drukken om — als je het boek leuk vindt — een recensie op bol.com achter te laten. Daarmee komt het boek bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht.

Met danken groet

Pim van Tol

uitgeverij Business Contact